O companie cu experienţă şi profesinalism in domeniul mobilei.

 

 

Bucătăriile moderne se caracterizează prin funcționalitate, eleganţă, simplitate si spatiozitate. Amenajarea practică a unei bucătarii nu ţine cont de părerea experților sau a oaspeților, ci a persoanelor care folosesc zilnic acea bucătărie.

Accesoriile de profil trebuie sa fie de înaltă calitate, iar electrocasnicele performante. Se recomanda achiziționarea acelor produse multifuncționale, capabile să execute mai multe cerințe Combinând functionaltatea cu esteticul, se pot obține rezultate deosebite.

Accesorii:
glisant_1
glisant_1
glisant_1
glisant_1
glisant_1
 

Sisteme speciale de ridicare a usilor - utilizate la corpurile de sus
glisant_1 glisant_1
glisant_1
glisant_1 glisant_1
glisant_1
Accesorii dressing
glisant_1 glisant_1
glisant_1
glisant_1 glisant_1 glisant_1
 


Despre noi:

Taka.ro vă oferă soluţii complete pentru amenajarea unui spaţiu de birou si al locuinţei dvs. Firma noastră este specializată in producţia de mobilier la comandă pentru locuinţa, hotel, restaurant, bar, scoli, grădinițe. Vă oferim  produse şi servicii de calitate, grija la detalii, flexibilitate si mai ales atenție personală
Serviciile oferite includ proiectarea si design-ul, execuția, transportul si montajul produselor cerute de către client.
Echipa noastră vă poate ajuta cu idei si sfaturi in a alege mobilierul potrivit oferind si proiectare computerizată pentru a vedea cum va arăta locuința dumneavoastră chiar înainte sa comandați.