Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O companie cu experienţă şi profesinalism in domeniul mobilei.

Chiuveta este o parte importantă a zonei de lucru din bucătărie,in jurul ei se desfășoară mare parte din activitate, atat de curatare, cat si de preparare. Rotunda, dreptunghiulara, patrata sau pe colt, chiuveta reprezinta elementul esential de care trebuie tinut cont in utilarea oricărei bucătării.

Folosirea spațiului intr-un mod cat mai eficient, design ergonomic și ușurința in curățare alături de o notă de eleganță este ceea ce vă oferă producătorul german BLANCO.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

COMANDA MOBILA DE BUCĂTĂRIE LA NOI ȘI ÎȚI OFERIM 10% REDUCERE DIN PREȚUL CHIUVETEI ȘI ELECROCASNICELOR COMERCIALIZATE DE NOI!

IN ACEST CATALOG, SMEG, PRODUCATORul DE ELECTROCASNICE ITALIAN CU RENUME OFERĂ O MARE VARIETATE DE ELECTROCASNICE INDEPENDENTE, DAR ȘI ÎNCORPORABILE, CE VOR ADUCE DESIGNUL LOR UNIC ÎN BUCĂTĂRIA DUMNEAVOASTRĂ

Promotii:

PDF Pliant Promotie 2013 BLANCO & SMEG valabil din 01.02.2013
PDF Pliant Promotie 2013 ICF, MEKAPPA, LIVINOX din 01.02.2013
Ultimele noutati:

CATALOAGE SI LISTE DE PRET:

PDF Catalog BLANCO General 2012-2013

PDF

Lista de Pret Generala BLANCO valabila din 01.02.2013

PDF

PDF Intretinere BLANCO SILGRANIT PURADUR II PDF Produse noi de la BLANCO PDF Catalog SMEG General 2012-2013

CHIUVETELE BLANCO GERMANIA

Calitatea reprezinta unul din principalele caracteristici ale produselor BLANCO, oglindindu-se in toate segmentele de productie. Prioritatea nr. 1 la BLANCO este calitatea, compania situandu-se astfel printre primele din aceasta bransa

In practica, chivetele BLANCO exprima calitate, functionalitate si design. Intr-o paleta larga de sortimente, BLANCO ofera chiuvete fabricate din trei tipuri de materiale, care se potrivesc fiecarei dimensiuni de corp de bucatarie si de corp de colt.e.

BLANCO utilizeaza numai materiale de inalta calitate in procesul de productie. Pentru chiuvetele de inox se foloseste tabla din otel inoxidabil 18/10 (DIN-NORM 1.4301). Standardul DIN-NORM 1.4301 se refera doar la produsele de inalta calitate, astfel ca nivelul calitatii si functionalitatii produselor BLANCO se regaseste la toate tipurile de produse, armonios incorporabile intr-o bucatarie functionala: accesorii, baterii si sisteme de colectare a resturilor menajere.

Pentru utilarea completă a bucătăriei dumneavoastră vă mai punem la dispoziţie electrocasnice încorporabile de la producători de renume: diverse modele de hote de la Mekappa din Turcia (garanţie 8 ani); plite, cuptoare si maşini de spălat vase de la ICF din Turcia.

 


Despre noi:

Taka.ro vă oferă soluţii complete pentru amenajarea unui spaţiu de birou si al locuinţei dvs. Firma noastră este specializată in producţia de mobilier la comandă pentru locuinţa, hotel, restaurant, bar, scoli, grădinițe.Vă oferim  produse şi servicii de calitate, grija la detalii, flexibilitate si mai ales atenție personală
Serviciile oferite includ proiectarea si design-ul, execuția, transportul si montajul produselor cerute de către client.
Echipa noastră vă poate ajuta cu idei si sfaturi in a alege mobilierul potrivit oferind si proiectare computerizată pentru a vedea cum va arăta locuința dumneavoastră chiar înainte sa comandați.