O companie cu experienta si profesinalism in domeniul mobilei.

   

Cum comand?  

Daca aveti o schita sau aţi ales un model prezentat pe site ne puteți contacta telefonic sau prin intermediul mail-ului pentru a lansa comanda. Specialiștii noştri vă stau la dispoziţie oricānd pentru informaţii si sfaturi personalizate după nevoile dumneavoastră, la telefon sau prin email.

Informațiile minime necesare lansării comenzii sunt: tipul mobilierului dorit, adresa dumneavoastră si un număr de telefon la care puteți fi contactat(ă).

Daca aveți o schiţa a mobilei adaptată nevoilor locuinței dumneavoastră trimiteți un mail cu următoarele informații: lungime, latine si adāncime, precum si adresa dumneavoastră si un număr de telefon la care puteți fi contactat(ă). In urma acestui mail, veți primi o oferta de preț.

Următorul pas este programarea unei īntrevederi cu unul din colegii noștri pentru a stabili măsurătorile finale si a discuta detaliile.

După stabilirea măsurătorilor exacte, a tipurilor de accesorii ce vor fi utilizate (culoare material, tipul minerelor etc.) si achitarea avansului, realizarea mobilierului va dura intre 3 si 14 zile lucrătoare.

Transportul pieselor de mobilier sunt gratuite numai in Tirgu Mures, in afara Tg Muresului se percepe un tarif care poate fi negociat in funcție de valoarea mobilierului si localitate.

Montajul de mobilier este inclus in pret. In pretul mobilierului sunt incluse toate accesoriile necesare montajului (suruburi, dibluri, silicon , etc.)

.  

INTREBĂRI FRECVENTE

1. Mă costa ceva consultanta si realizarea proiectului?

Deplasarea pentru masuratori si consultanta costa 80 de lei in Tg Mures si 100 lei in afara municipiului, suma care va fi dedusa din pretul final al mobilierului in cazul in care va decideti sa realiazti mobilierul cu noi.

2. In ce consta realizarea unui proiect?

Pe baza dorinţelor dvs., a spaţiului si a accesoriilor ce le doriţi integrate in mobilier realizăm o schiţă tehnică a mobilierului si o simulare 3D ce va ilustra foarte realist cum va arăta mobilierul la final.

Privind proiectul dvs.veţi decide daca mai trebuiesc făcute eventuale modificări urmand ca noi sa-l executam intocmai.

3. Cum se calculează preţul pentru mobila la comandă?

Acesta variază in functie de mobila dorită, complexitate, accesorii, etc. La cerere vi se poate prezenta un deviz amănuntit cu preţurile materialelor. Manopera, care include include transportul si montajul este de 50-70% din valoarea materialelor (in functie de complexitate)

4. Daca comand mobila din oferta de pe site o primesc imediat?

Modelele prezentate pe site nu sunt pe stoc. Acestea se realizează tot la comandă, avantajul fiind ca dimensiunile acestora pot fi modificate pentru a se potrivi cat mai bine locului pentru care sunt destinate.

5. Cum platesc?

La inceput un avans, care este intre 30-60% din suma finala, iar suma diferenta la final , la receptionarea mobilierului.

6. In cat timp va fi gata mobilierul?

Productia dureaza intre 10-20 zile lucratoare, depinzand de marimea si complexitatea mobilei.

7. In pret este inclus transportul si montajul mobilierului?

Da, pentru orasul Tg Mures ; (transportul cu masina si montajul final)

8..Daca nu doresc montaj si transport exista reducere de pret?

Da, fara montaj si transportt pretul scade cu 15% ,iar mobila poate fi preluata din ateliaer.

9.. Beneficiez de garantie?

Da, garantia oferita este de 2 ani .Include si deplasarea gratuita la fata locului pentru efectuarea eventualelor reparatii.

10.. Pot să văd mobila inainte de a comanda?

La punctul nostru de lucru puteti vedea piese de mobilier realizate de noi, pentru a va convinge de calitatea lucrărilor.

 

 

 

     
 
         
 


Profilul nostru:

Taka.ro va ofera soluţii complete pentru amenajarea unui spaţiu de birou si al locuinţei dvs. Firma noastră este specializată in producţia de mobilier la comandă pentru locuinţa, hotel, gradina, restaurant, pub, bar, scoli, gradinite. Va oferim produse şi servicii de calitate, grija la detalii, flexibilitate si mai ales atentie personală.

Serviciile oferite includ proiectarea si design-ul, executia,transportul si montajul produselor cerute de către client.

In acest sens venim in intampinarea dumneavoastra, oferindu-va o gama larga de mobilier de calitate, la preturi accesibile, transportul şi montajul fiind gratuite in Tg Mures, asigurate de echipe specializate.