Tapasztalat és megbizhatoság a butorkészités terén.

contact
Telefon:
Orange: 0770-664.805, Vodafone: 0723-647.168, FAX: 0365-441.783   SC TAKA EXPERT SRL, Marosvásárhely
E-mail: office@taka.ro CUI 32259527
Internet: http://www.taka.ro J26/954/2013
Cégünkről:

Vállalkozásunk Marosvásárhelyen és környékén fejti ki tevékenységét a bútor készités terén, 2004 óta tevékenykedik a faipari piacon. Referencialistánkon számos helyi és külföldi munka megtalálható,magánszemélyektől állami intézményekig .

Integrált szolgáltatásaink magukba foglalják a tanácsadást, 3D tervezést, gyártást és szerelést. Vállalunk saját tervezésben, vagy a megrendelő által biztosított rajzok és tervek alapján a kivitelezést az egyszerű bútorgyártástól az egyedi igények megvalósításáig.

Törekvésünk az ügyfél minőségi és rugalmas kiszolgálása, valamint hogy megvalósitsuk a megrendelő saját stílusát és saját elképzelései alapján készítsük el az általa megrendelt darabokat.

Szakértő munkatársaink rendelkezésére állnak ötletekkel és tanácsokkal valamint a számitogépes tervezés segitsegével előzetest mutatnak a bútorról meg mielött a gyártás elkezdödne.
Pillanatnyilag nem rendelkezünk külön kiállitóteremmel, de megtekinthetik előzetes időpont egyeztetés után, szerelő műhelyünket ahol ki van allitva minden szin és anyag minta valamint a butorhoz hasznalt modern vasalat.

 

A -val jelőlt mezők kőtelezőek.

Kérem adja meg adatait és rövidesen felvesszük a kapcsolatot önnel.

Családnév:
Keresztnév:
E-Mail cim:
Telefon:
   
   
Az ön üzenete:
Érdeklődni szeretnék...:
Kommentárok/Kérdések:
Kapcsolatot szeretnék:
További információk:
Hogyan talált ránk?: