Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Teljes kőrű szolgáltatásokkal állunk megrendelőink rendelkezésére, a tervezéstől a megvalósitásig.

  Telefon: Orange: 0770-664.805, Vodafone: 0723-647.168, FAX: 0365-441.783   SC TAKA EXPERT SRL, Marosvásárhely
E-mail: office@taka.ro CUI 32259527
Internet: http://www.taka.ro J26/954/2013

Gyakori kérdések:

 Otthona  berendezésekor jó néhány kérdés vetődik fel, amire szeretne választ kapni? 
 Sokan  jártak ugyanebben a cipőben. Nekik már segítettünk...Segíthetünk Önnek is? Lennébb megtalálja a választ leggyakoribb  kérdéseire. 

A rendelés menete:

  Az árajánlatkéréshez és esetleges felméréshez kérjük  vegye fel a kapcsolatot velünk emailen vagy telefonon. Ekkor elõzetes tájékoztatást, illetve pontosítást nyújtunk az egyedi bútorkészítés általunk megvalósítható területeirõl.
 1.   Amennyiben felkeltettük érdeklõdését és megtisztel bennünket, egy elõre egyeztetett idõpontban találkozhatunk a helyszinen vagy mühelyünkben.
Ekkor megmutatjuk Önnek a színkatalógust, tájékozódunk az elképzeléseirõl és a lehetõségekrõl, felmérjük a rendelkezésre álló teret, esetleges tanácsadással szolgálunk a leendő bútorral kapcsolatban valamint készitünk egy vázlatrajzot.
       Ön kiválasztja a színeket, egyeztetjük a formákat, méreteket, fiókat, ajtókat stb, amelyek megnyerték tetszését .
Kérésre elkészithetjük a leendő bútor számitógépes 3D modelljét amelyet leendõ bútorára elképzel. Ezután minden bizonnyal sikerül elméletben véglegesíteni és kikristályosítani a megvalósítandó bútrot. Ezek alapján begyûjtünk minden olyan információt a megálmododott egyedi bútorról, amelyre szükségünk van az árajánlat elkészítéséhez.

2.   Elkészítjük a rajzolt szekrény- és bútor terveket is tartalmazó, részletes árajánlatot, amelyet faxon, emailben eljuttatunk Önhöz.

3.  Esetleges megrendelés esetén újra felkeressük Önt, írásos szerzõdést kötünk, ami - az áron, a befizetett elõlegen, a határidõn, garanciákon és helyszíni készreszerelési kötelezettségen kívül - a butor készítésrõl minden olyan technikai és mûszaki paramétert is tartalmaz, ami a bútor színeire, méretére, formájára, marásmintájára, ajtajainak nyithatóságára vonatkozik. A megrendelést az 50 % elõleg befizetésével tekintjük elfogadottnak.

4.   Az elkészített bútort a helyszínre szállítjuk és készreszereljük. Miután a bútor elkészült és elégedett munkánkkal, kérjük a - természetesen az elõleggel csökkentett - összeg teljesítését.

5. Az elkészült és használatba vett bútorral levő esetleges utólagos problémakat kérésre megoldjuk, garanciális javításokat a helyszínen elvégezzük.

Gyakori kérdések:

1.Mennyibe kerül a helyszini tanacsadás - felmérés?
A helyszinre való kiszállás ára Marosvásárhelyen 80 lej, Maros megyében 100lej, amennyiben nálunk rendeli meg a bútort ezt az összeget levonjuk a bútor árából.

2.Mi is a helyszini tanacsadás - felmérés?
Megprobálunk segítséget adni abban, hogy mire figyeljen, mikor berendezi lakását. Elkészitűnk egy vázlatrajzot, ami alapján megtervezzük végleges bútorát, úgy hogy az Ön igényeit szem előtt tartjuk.
- A tervezésnél a lehető legjobban használjuk ki az adott helyet - Pontosan megmérjük faltól falig mekkora helye, van e és milyen méretű az ablak és hol helyezkedik el
- Hova esik a gázbekötés, vízbekötés, villamos csatlakozók és konnektorok - ezek optimális helyét is megbeszéljük, berajzoljuk
- Mennyi csempére van szükség és milyen magasságba kell felrakni a falra
- Milyen magas alsó és felső elemeket tud elhelyezni
- Elvisszük önökhöz a színmintákat hogy könnyű legyen majd csempe, padló és ajtó színeket választani

3.Mikor kezdjek a tervezésnek?
Új lakásnál alaprajzzal, szerelvényezés, vezetékezés előtt, felújításnál a szerelvények esetleges áthelyezése előtt keressen fel minket. A tervezés, felmérés, kivitelezés, szerelés időt vesz igénybe.

4.Mit hozzak magammal a tervezéshez?
Beépítési méreteket (mekkora a helyiség), esetleg víz, gázbekötések, nyílászárók elhelyezkedését. Saját elképzelését, újságokat amiből valami megtetszett. Ezzel indulhat a tervezés.

5.Milyen anyagokkal dolgozunk?
Látogasson el hozzánk,a  műhelyünkben  kiállított minták mindenről meggyőzik..

6.Nehéz elképzelni milyen lesz a bútorom.
A számitógép segitségével a színeket és marásmintákat élethűen visszaadó 3D látványtervet készitünk amelyen mindent úgy láthat, mint amilyen a valóságban lesz.

7.Szeretnék ultramodern felszereléseket is. Van erre is lehetőség?
Természetesen. A konyhák, bútorok felszereléséhez mindent forgalmazzuk a hagyományos fogantyúktól az elektromos szervóval nyiló fiókok és ajtókig.  Az igényeinek megfelelő felszerelést beszerezzük és beépítjük.

8.Szükség esetén milyen garanciális lehetőségek adódnak?
Bútorainkra 24 hónap, garanciát vállalunk, főként német vasalással dolgozunk amely garancia a minőségre.

9.Mennyi idő például egy konyhabútor elkészitése?
?ltalában egy konyha 5-15 munkanap alatt keszül el, méret, anyag és komplexitás függvényében.

Gyakori kérdések A rendelés meneteCégünkről:

Cégűnk teljes körű szolgáltatásokkal áll megrendelői rendelkezésére, a tervezéstől a megvalósitásig. Vállaljuk irodabútorok, konyhabútorok, gyógyszertárak, üzletek bebutorozását szobabutorok, beépített szekrények, illetve egyéb butorok tervezését, gyártását, teljes körű kivitelezését az ön igényei alapján.

Amit kínálunk ügyfeleink részére:
- igény szerint számítógépes látványtervkészités, szaktanácsadás
- szakszerű-precíz munkavégzés az elérhető legmagasabb szakmai színvonalon,
- korrekt ár az ön egyedi elképzeléseihez igazítva,
- garantált rövid gyártási határidő,
- az elkészült bútorokra teljes körű garancia vállalás, beleértve a helyszinre történő kiszállást az esetleges javitások elvégzéséért
Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá a bútor kiszállítása és a helyszínen történő beszerelés,


Leendő illetve meglévő ügyfeleink részére helyszínfelméréssel, árajánlatkészítéssel és számítógépes látványtervezéssel állunk rendelkezésre.
Egyéni elképzeléseinek, ötleteinek megvalósításában segítünk önnek, forduljon szakértő kollégáinkhoz bizalommal