O companie cu experienta si profesinalism in domeniul mobilei.

Catalogul de accesorii (manere, picioare, balamale, cuiere etc.) poate fi descarcarcat de aici: Catalog accesorii.pdf

Principalele materiale utilizate:

PAL MELAMINAT mat si lucios de 18 - 36 mm grosime cu cant ABS de 0,4 - 2 mm

Tipuri de Cant:

  1. ABS de 0,45 mm
  2. ABS de 2 mm- cel mai durabil - recomandat pe usi si fronturi deschise
  3. Cant de hartie cu adeziv special care se lipeste la caldura
  4. PVC (se utilizeaza in cazul in care dorim rotunjire a fatadelor, ex: blat birou)

ABS – material de cant din plastic care se aplica pe masina speciala, la o temperatura mare. Cel mai eficient material, este foarte rezistent la apa, lovituri, rezistenta mare in timp.

LEMN MASIV:

 Caldura si eleganta lemnului masiv este de neegalat. Fronturile din lemn masiv asigura o calitatea extraordinara, o functionalitate deosebita si posibilitatea utilizarii creative in realizarea mobilierului, satisfacand orice cerinte de design de produs si amenajari interioare.

Disponibile in forme clasice si moderne, fronturile din lemn masiv confera fiecarei incaperi unicitate si personalitate proprie.

Fronturile sunt realizate din esente de lemn masiv de stejar, fag, mesteacan, frasin, nuc sau tei.

MDF (Medium density fiberboard) INFOLIAT:

MDF-ul se preteaza foarte bine la realizarea de fronturi de usi si sertare.  Datorita gamei largi de culori si a frezarilor disponibile, din aceste fronturi se pot realiza zeci de combinatii pentru a da un aspect inovativ si unic mobilierului. Disponibil in varaintele CLASIC, ANTICHIZAT si LUCIOS.

Caracteristici tehnice: - de grosime 18mm, pe o latura melaminat in culoarea alba, pe cealalta latura frezat si foliat cu PVC de grosime de 0.4mm.

MDF VOPSIT:

- Finisajul final al plăcilor de MDF constă în vopsire în câmp electrostatic, este disponibil in culori mate sau cu luciu inalt.

cant abs cant abs 2mm

cant abs 2mmcant abs 2mmcant abs 2mm

cant abs 2mm cant abs 2mm cant abs 2mm

BLATURI DE LUCRU:

Una din deciziile care influenteaza major aspectul bucatariei este alegerea blatului de lucru. Blatul de lucru este una din cele mai importante parti din bucatarie deoarece aici se intimpla toate etapele necesare gatirii, Exista mai multe tipuri de materiale utilzate la blaturile de lucru, Blaturi laminate, piatra naturala, piatra naturala, materiale acrilice.

robinet

Blatul melaminat termorezistent este cel mai des intalnit. Este cea mai ieftina varianta; poate fi ales in culoarea bucatariei sau intr-o culoare contrastanta. Exista variante uni, sau nuante care imita lemnul sau piatra.  Blatul melaminat este impermeabil, acest lucru permitand curatarea si intretinerea cu usurinta a blatului. Nu reprezintă o textură de lux, dar își îndeplinește bine rolurile variate și este usor de întreținut și curățat. Totuși, eventualele arsuri și zgârieturi pot lăsa urme permanente. La capitolul avantaje, trebuie notat faptul că, datorită tehnicii de realizare, materialele laminate vă oferă numeroase posibilități de finisare, pe stratul laminat putând fi imprimată orice imagine, pentru a reda veridic aspectul lemnului, al pietrei sau al ceramicii. De asemenea, poate imita o suprafață metalică, culorile și nuanțele disponibile creând cea mai imaginativă gamă de alegeri.

Blaturile de bucatarie din lemn masiv vor inobila orice mobila de bucatarie, fie ea clasica sau moderna. Pot fi din lemn de stejar, fag, wenge, iroko, nuc, frasin.. Pe piata romaneasca cel mai des intalnit este cel de stejar. Se comporta bine in timp, singura masura de intretinere este ca trebuie tratat cu ulei odata pe an.

Blaturile de bucatarie din piatra naturala Folosirea unui blat din piatra naturala schimba complet aspectul unei bucatarii, creand o atmosfera de lux, bineinteles si preturile fiind pe masura. Cel mai folosit este cuartul, granitul si marmura, sunt materiale de o densitate si porozitate diferita totusi foarte rezistente la socuri, temperatura ridicata si zgirieturi. Culorile disponibile sunt numeroase; fiind nuante natural sunt foarte usor de combinat cu mobilierul de bucatarie. Este rezistent la socuri, pete,zgarieturi si temperaturi ridicate; se intretine usor si nu isi schimba asprobinetectul in folosinta. Toate blaturle din piatra naturala sunt complet impermeabile.

Marmura - este o piatra mai poroasa , se zgarie usor fata de granit care este 100% rezistent la taieturi si zgirieturi. Blaturile din marmura sunt tratae la suprafat cu lacuri speciale de protectie. Granitul are rezistenta otelului In cazul Granitului cutilor se toceste mai repede decit piatra. Des utilizat este si cuartul, este un material foarte rezistent, neporos si foarte usor de curatat.

Metalul (otel inoxidabil)

Metalul este un material rezistent la căldură și apă, igienic, cu un look contemporan, profesional. Odată cu realizarea blatului, se poate integra și lavoarul, astfel că veți achiziționa cu totul piesa turnată. Totuși, metalul poate conferi o aparență rece, motiv pentru care se recomandă combinarea lui cu dulapuri din lemn sau cu o cromatică caldă. Se poate zgâria, dar majoritatea urmelor nu sunt vizibile. în schimb, petele lăsate de degete pot reprezenta o grijă continuă, dacă nu prezintă un finisaj special, capabil să le camufleze. Ketchup-ul, muștarul, maioneza, sucul de lămâie, oțetul pot albi suprafața.

 

 

Noul Servo-drive de la BLUM:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

 

 Despre noi:

Taka.ro vă oferă soluţii complete pentru amenajarea unui spaţiu de birou si al locuinţei dvs. Firma noastră este specializată in producţia de mobilier la comandă pentru locuinţa, hotel, restaurant, bar, scoli, grădinițe. Vă oferim  produse şi servicii de calitate, grija la detalii, flexibilitate si mai ales atenție personală
Serviciile oferite includ proiectarea si design-ul, execuția, transportul si montajul produselor cerute de către client.
Echipa noastră vă poate ajuta cu idei si sfaturi in a alege mobilierul potrivit oferind si proiectare computerizată pentru a vedea cum va arăta locuința dumneavoastră chiar înainte sa comandați